Thursday, February 25, 2010

kak mellah bergurau?








gila takut aku bangun pagi tadi!!
bangun2 aje trus2 aku klik laptop buyuk aku ni...korg taw ape jadik??
**LINE WIFI NI HAA....................................!! laju tak sangka2! mmg thap uncle gaban pun tak maaaw pecaya..!
p/s: sori naa dr hassan. anak murid mu terchinta ni lupa pegi kelas.esok cek sampai naa.. :)

semaalam berlalu dgn baik sekali.
aku mengalami crisis-20 :P
dah mula fikir fukir keje ape la ak nk rentap after degree nt.
opppzz!! pastu mulalah sumer org start tules RESUME-MAW-GEMPAK-PUNYA-AYAT. cesss!!
hello baby! everyone cumes with lots planS ok?!

adakah aku bakal menjadik......... (???????) dibawah ni aku sertakan jugak evidence yg mampu menyokong dgn erti kata lain sebab musabab.

so..bak kata  nabil..lu pikir la sendiri!!
yalahh.. takkan anak uncle mydin sblh ipd tu nk pikirkan utk korg.!!\nabil ni pon 1 hal lah

1.peniaga sate

Mellah Sajelah Emyliahalmy huihuihuiiii.. ok2 nk sy donlod dgr2 kn. hows work bebeh?


Aiman Abadi ya buley2..
on more song is your guardian angel..
from ........apparatus gak...
beshhh ooooo....
my work ok jew......but my boss yg wat k o..
huhh...

Mellah Sajelah Emyliahalmy hehehhe npe ngn bos? bgtaw nt mama pukul bongtot dy!!

 Aiman Abadi bongtot yek...
heheheeeee...
boss kerek ah..
taw la dia boss...
kasi muka la skit kt stuff.....
dia syg stuff yg kaki kipas dia jew
yg x kipas susah mati dia wat dunno...
pe daaa..


 Mellah Sajelah Emyliahalmy hahah cuba tgk ketiak dy basah ke tak. if bsh, kipas kan dy laju2.. ahah jgn buang mse. truskan mngipas. ehehe

 Aiman Abadi wahhhhhh....
x maw ah kipas tiakkk diaaa...
dah la busukkk...
baik chek kipas sate...
bley makan... ada faedahnyer...... 

 Mellah Sajelah Emyliahalmy ahahahha !!ok lah pasni kte jual saate, ptut toke sate kaya2. rajin kipas2 upenyer. eheh

aku yakin pasni, anak2 tokey sate akan baling telur dpn pintu umah ak ...
 sbb nk bwt sate mreka tk perlukan telur :P
 
2.tukang urut sepenuh masa yg menggunakan bhn2 terpilih dr akar kayu.
 
kat kedai aku tu nt akan disediakan tukang urut laki n pmpuan.so makcik2 n uncle2 buleh mngurut dgn kadar sediaaa terpelihara.. n had umor pelaaaaaaannggan yg dtg tu ak nk haad kan dari 30-50an. lebih atau kurang, takmoh3!!

3.penternak hikan teleapia berjaya

4.pemilik penuh ladang kura2 ........................
kura2 mnghasilkan kesedaran saintifik dan rohaniah. bila tuan kura2 tgk...npe la lmbt sgt menatang ni. takkan ak pun nk jadik manusia yg sama mcm dy ni......
kalo kura2 tu lalu2 jln2 dlm sangkar sambil menari joget, tuan dy tdo tak bgun2 lagik. secara moralnya...tuan beliau akan segera abngun dr lena yg pnjg!

5.peninga batu nilam kt thailand................kaya jugak jual batu kerikil pun sbnrnya!

6.anak yg baik,berguna pd msyarakat dn bangsa.............................ayat oldskool pondok habess!! :)


mse kechik2 dulu....cek mellah nk jadik peguam.gilak babeng nk jadik peguam. masuklah dy kat secondary school sampai next level of education pas tmat F5 di teruskan lah lg happeningnya menjadi PEMBAHAS, or PARLIMENTARY ENGLISH DEBATER utk seketika...........
so tokey2 kedai gamat, jgn nk berbalah ngn cek mellah..ada paham???

yg lebih pasti...cek mellah noes what she wanted. ur read in here doesnt tell u anything. everyone is searching the best 4 life. mcm tu la cek mellah pun...!! nk taw ape chita2 cek mellah...?? lu tny la dy sendiri

sape brani wat cemni ngn cek mellah di dunia nyata??
ankat kaki anda!!
jgn salah fhm. cek mellah hny berdramatista saja. tak lebih tak kurang.
ini la keja2 amal yg bwat idup cek mellah sebuk sentiasa.. aduiiihhh..kasehannn.....

kalo2 spe yg rs tak phm idup cek mellah.
i tell u what.blah je dr idup ku ini. bak kata abg iwan teletubbies ak: "cek mellah tak luak pon"
nah amek ni ha. tgk pic ak n abg iwan. korg jgn pikir ak-scandal dy pulak. dah ade awek ni.
nama dy daia..
*alamak..sori abg:!! adek terpaksa bocorkan rahsia. kekeke
sape2 rasa nk tackle mr.teletubbies ni....dipersilakan! ak tak gerenti ape2.

nmpknya berduyun2 la pasni add ak kat pebuk smata2 nk kipas ketiak ak.
ahahahahah
erm buleh2. pasni ak nk usulkan.peraduan mencari jodoh!
ok?! calo2... bak kate alex dr raja lawak.... MEGI AKU DAH KEMBANG.


disini hanya gurauan semata2..masa depan terletak pd DIA YG ESA.kita hny mmpu merancang, DIA yg tentukan....

3 comments:

~Nana 귀여운~ said...

Daia 2 gf ash ke mellah? skg masih ngan daia ke?? sis saje je nak tau..thanks :)

~Nana 귀여운~ said...
This comment has been removed by the author.
ash said...

huhuhuhuhu